Nytt avtal med Telia och tjänster i fibernätet

Föreningen har nu tecknat det avtal med Telia om tjänster i fibernätet som årsmötet beslutade om i maj. Avtalet innehåller tre delar:

  1. Föreningen har anslutit sitt fibernät till Telia i fem år.
  2. Alla medlemmar har möjlighet att köpa tjänster i Telias öppna fibernät eller att ansluta sig till ett gruppavtal. Det går att ansluta sig till gruppavtalet senare eller att gå ur gruppavtalet.
  3. Telia sköter felanmälan och service av vårt fibernät.

Eftersom det är föreningen som tecknat gruppavtalet med Telia, är det föreningen som kommer att fakturera de som anslutit sig till gruppavtalet för tjänsterna. Därför behövs ett separat avtal mellan medlemmen och föreningen.

Gör ert val på avtalet senast den 15 augusti 2020! Avtalet finns här
Lämna sedan två exemplare i brevlådan i 20 D.

Planen är att de nya tjänsterna ska börja att levereras den 1 oktober 2020. I god tid innan dess måste alla medlemmar göra sitt val om de vill vara med i gruppavtalet eller inte.

Den som inte svarar blir inte ansluten till gruppavtalet.

Mer information om gruppavtalet finns i den broschyr som föreningen tidigare skickat ut. Den finns här http://media.miklagards.se/Broschyr-nytt-fiberavtal.pdf. På två punkter skiljer sig det slutliga avtalet från det som står i broschyren. Dels ingår två digitalboxar (inte en som det står i broschyren), dels är Telias installationshjälp kostnadsfri vid ett tillfälle (den kostar inte 99 kr som det står i broschyren).

Mer information om det öppna fibernätet och de tjänsteleverantörer som finns där finns i en broschyr från Telia: http://media.miklagards.se/Info-Öppen-Fiber.pdf. Den som vill anlita en egen tjänsteleverantör kontaktar själv den tjänsteleverantören. Det kommer att finnas tid att göra det innan driftstart.

Kontakta gärna någon i styrelsen vid frågor.

Styrelsen i Miklagårds samfällighetsförening
2020-07-09

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


14 − sju =